Voor u als reiziger van een bij de VvKR aangesloten reisorganisatie kunt u voor het speciale tarief van € 89,50 een PCR test aanvragen.
Dit is inclusief het benodigde reisdocument. U dient hiervoor de volgende stappen te volgen:

  1. Vul uw persoons- en contactgegevens in
  2. Selecteer de optie COVID-19 PCR swab test. De andere optie COVID-19 Antistoffen Test is niet verplicht. Mocht u hiervoor interesse hebben dan staat het u vrij ook deze test tegen bijbetaling aan te vragen
  3. Vink aan “Ik heb een reisdocument nodig”
  4. Kies de afname locatie
  5. Kies voor de betaalwijze (iDeal of Paypal)

Na afronding ontvangt u per email belangrijke informatie voor het afhandelen van de test. Mocht u in uw inbox niets hebben ontvangen controleert u dan ook uw junk/spam box.

Disclaimer
De door HetHuisartslab/ Labor Dr. Wisplinghoff gehanteerde test technologie is door RIVM / RKI gevalideerd. In nagenoeg alle gevallen levert dat een zeer betrouwbaar testresultaat op. Er is echter altijd een kleine kans op een zogenaamd vals-negatieve (u bent wel besmet, maar de test wijst dat niet uit) of vals-positieve (u bent niet besmet, maar de test indiceert uit dat u wel besmet bent) uitslag. Daarnaast bestaat er een eveneens kleine kans dat het bij u afgenomen monster niet een eenduidig resultaat geeft door externe oorzaken (denk daarbij bijvoorbeeld aan recent oraal gebruik van medicatie, alcohol, mondspoelmiddelen en/of andere verontreinigingen in de mond-, keel- en neusholten). Een PCR test biedt derhalve nooit een absolute (100%) zekerheid op een (betrouwbaar) resultaat. Aan de uitslag van een test kunt u dan ook geen rechten ontlenen.