U gaat op vakantie naar Curaçao of Bonaire en bent door Corendon gevraagd om een afspraak te maken voor een Covid-19 PCR test, inclusief gezondheidsverklaring. Vul hieronder uw gegevens in en houd uw vouchercode (terug te vinden in de mijn omgeving van uw boeking) bij de hand, zodat u niet hoeft te betalen voor de test.

Ook wanneer u geen vakantie naar Curaçao of Bonaire heeft geboekt of gaat boeken, kunt u een afspraak maken voor een test. We hanteren hiervoor een scherp tarief van € 89,50 per persoon, inclusief een gezondheidsverklaring.

Alle velden met een * zijn verplicht.

Disclaimer
De door U-diagnostics/ Labor Dr. Wisplinghoff gehanteerde test technologie is door RIVM / RKI gevalideerd. In nagenoeg alle gevallen levert dat een zeer betrouwbaar testresultaat op. Er is echter altijd een kleine kans op een zogenaamd vals-positieve (u bent niet besmet, maar de test indiceert uit dat u wel besmet bent) of vals-negatieve (u bent wel besmet, maar de test wijst dat niet uit) uitslag. Daarnaast bestaat een eveneens kleine kans dat het bij u afgenomen monster niet getest kan worden door andere oorzaken (denk daarbij bijvoorbeeld aan recent oraal gebruik van medicatie, alcohol, mondspoelmiddelen en/of andere verontreinigingen in de mond-, keel- en neusholten). Een test biedt derhalve nooit een absolute (100%) zekerheid op een (betrouwbaar) resultaat. Aan de uitslag van een test kunt u dan ook geen rechten ontlenen.